aludimet

Aludimet: Adriatik Llalla do t’i hyjë politikës, pas përplasjes me Donald Lu?

Aludimet: Adriatik Llalla do t’i hyjë politikës, pas përplasjes me Donald Lu?

Aktualitet, aludimet, Donald Lu, Llalla, Politika, Politikë
Përplaja e ashpër e Adriatik Llallës me ambasadorin amerikan në Tiranë, Donald Lu, ka befasuar çdokend. Diheshin përplasjet e tyre për reformën në drejtësi, por askush nuk e kishte menduar se Adriatik Llalla do të dilte dhe të fliste me atë gjuhe kundër ambasadorit amerikan në Tiranë. Nëse e dëgjoje në emisionin “Opinion”, ai dukej se fliste si politikan (kuptohet, brenda kapacitetit që ai zotëron), dhe jo si kryeprokuror i këtij vendi. Ai akuzoi ambasadorin Donald Lu se i kishte kërkuar të mbyllte dosjen e “Bankers” dhe arrestimin e disa nga zyrtarëve apo ish-zyrtarëve më të lartë në vend. Por nuk u ndal këtu. Akuzoi edhe ish-ambasadorin Uidhers se i kishte kërkuar që të mos verifikonte pasuritë e kryeministrit Edi Rama. Disa analistë shprehen se prapa tij qendron dikush tjetër më i fuqis