Capi

Apologjia e një proteste

Apologjia e një proteste

Aktualitet, Apologji, Blogu TemA, Capi, Ligji, proteste
Nga Arnida Çapi Ka qene nje renie drastike nga pushteti per shkak te abuzimit shteteror e keqqeverisje ai i PD. Per shkak te kesaj per kaq kohe opozitarizmi humbi funksionet e veta, si inercia e te mbuluarit me faj qe ska goje, gje qe mungoi per ingranazhin normal te demokracise, duke e demtuar ate. Nese do te pranonim se jane mbledhur disa njerez, po kendojne, ligjerojne, po hane, e po gjejne gjithefar lojerash si te kalojne kohen e te mbushin mungesen e arsyes perse jane aty, serisht, vec kotesise nuk do te ngjallte ndonje emocion. Trishtimi vjen nese sheh qe kjo kotesi nuk esht tamam kotesi. Eshte nje sulm per mbrojtje nga dita e gjykimit. Eshte trishtim sepse, nese mungesa te ben te harrosh, ky teater ne skene po na ngjall vertetesine dhe emocionin live te kesaj gjendje opozitare. Tris