Derbi

Derbi, Partizani zhvillon një test brenda grupit

Derbi, Partizani zhvillon një test brenda grupit

Derbi, Grupi, Partizani, Sport, Testi
Partizani ka zhvilluar sot seancën e radhës në prag të takimit ndaj Tiranës në program ditën e hënë ora 18:00. Sipas programit të përcaktuar, ekipi në drejtimin e trainerit Starova dhe stafit teknik ka kryer përgatitjet në orën 14:00 në kompleksin sportiv ” Internacional Tirana” në Pezë. Gjendja e lojtarëve në prag të këtij dueli mjaft të rëndësishëm për 15-herë kampionët e vëndit paraqitet optimale. Traineri, Sulejman Starova ka zhvilluar edhe një test kontrolli brenda grupit ku edhe ka vëzhguar gjendjen fizike të lojtarëve. Source: gazetatema.net