Djalë

VIDEO/ Ky djalë ka qejf të aksidentohet nga makina

VIDEO/ Ky djalë ka qejf të aksidentohet nga makina

Aksident, Aktualitet, Djalë, Hidhet, Lifestyle, shkakton
Ky është momenti i çuditshëm kur një këmbësor vrapon drejt një makine në lëvizje dhe i hidhet asaj përsipër me qëllim që të shkaktojë një aksident. Pamjet u filmuan nga një makinë e cila po qëndronte në krahun e kundërt dhe tregojnë këmbësorin që pa mjetin dhe iu hodh në xhamin e përparmë me kurriz,  e pastaj u rrotullua në tokë. Ai u çua në këmbë dhe e goditi i inatosur kofanon e makinën me bërryl. Pas disa sekondash djali nga Anglia vendos që të largohet, tepër i qetë, sikur e gjithë çfarë ndodhi ishte tërësisht normale. Source: gazetatema.net