krocera

FOTOT/ Këto janë kroçerat më të mira në botë

Aktualitet, Cmimi, krocera, Lifestyle, vleresime
Kroçerat më të mira të botës u përzgjodhën në çmimin prestigjioz vjetor ” Cruise Critic’s 2017″ bazuar në mendimet e pasagjerëve britanikë. Kroçera të mëdha, mesme dhe të vogla fituan çmime të veçanta në bazë të vlerësimeve që u morën për shërbimin më të mirë në anije, zbavitjen më të mirë dhe ushqimin më të mirë. Rreth 160 mijë persona dhanë mendimin tyre për të përcaktuar më pas fituesit e këtij konkursi. Source: gazetatema.net