Kundërshtime

Ministrat me dashnore te hoteli?! Flet avokati grek i Balilit: Çfarë di unë për videot e politikanëve në “Santa Quaranta”!

Ministrat me dashnore te hoteli?! Flet avokati grek i Balilit: Çfarë di unë për videot e politikanëve në “Santa Quaranta”!

Aktualitet, Akuzat, Avokati, Balili, Kronika, Kundërshtime, Politika
Avokati i i njeriut qe eshte ne kerkim per trafik droge dhe qe quhet “Eskobari i Ballkanit”, te gjitha akuzat ne drejtim te klientit te tij i cileson si te paverteta, nderkohe qe mohon mundesine e elementeve qe u zbardhen nga deklarata e Ministrit te Drejtesise Ylli Manjani. Per me teper sipas tij, ai disponon dokumentacion te bollshem dhe keto elemente nuk gjenden ne dosjen e Klemend Balilit, as nga akuzat qe jane hedhur nga policia greke apo shqiptare. Dhe ndërsa çështja Balili është folur disa herë gjatë konferencës për shtyp të ish Ministrit të Drejtësisë, Ylli Manjani, “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus realizoi një intervistë me Alexis Kougias, avokatin e z. Klement Balili, i cili tregoi në çfarë faze është çështja dhe iu përgjigj pyetjes nëse ka video të politikanëve sh