Video

VIDEO që ka “çmendur” rrjetin: Çfarë i tha Trump së shoqes?

VIDEO që ka “çmendur” rrjetin: Çfarë i tha Trump së shoqes?

Aktualitet, Lifestyle, Melania, Trump, Video
Kjo video ka bërë xhiron e rrjetit, pavarësisht se gjatë transmetimit direkt ndoshta nuk ka rënë shumë në sy. Donald Trump i afrohet Melanis e cila është e qeshur, i thotë diçka dhe ajo menjëherë vrenjtet. Shprehja e fytyrës së saj ndryshon totalisht dhe të gjithë, me të drejtë, pyesin se çfarë mund t’i ketë thënë Trumpi asaj. Source: gazetatema.net