Ylli

FOTOT/ Imazhet e papublikuara të Merylin Monro-së kur ajo ishte shtatzënë

Aktualitet, Hollywood, Lidhje, Lifestyle, Monroe, Montand, shtatëni, Ylli
Fotografitë e mëposhtme tregojnë për shtatzëninë e fshehur të një prej ikonave të kinemasë amerikane Merlin Monroe dhe ato publikohen për herë të parë. Shkrepjet u bënë në 8 korrik të 1960, jashtë “Fox Studios” në New York, pasi Monroe kishte bërë përgatitjet e fundit për filmin “The Misfits: Fotot u bënë nga mikesha e saj e ngushtë, Frieda Hull, e cila zbuloi se ylli amerikan i kishte thënë se babai i fëmijës së saj ishte Yves Montand dhe jo i shoqi, Arthur Miller. Lidhja me Montand-in filloi  kur nisën xhirimet e filmit “Let’s Make Love” Source: gazetatema.net