Çiljeta braktis emisionin:"Legenet e dreqit" (Video)

Fatma dhe Aulona “grerëzat”  që pickojnë kudo e lënë shenjë dhe ndoshta dhe “dhimbje”.

Një video e shpërndarë sot e Çiljetës ka bërë bujë per shkak të një ngacmimi nga dy prezantueset.

Këngëtarja ka shpërthyer në ofendime e duke braktisur emisionin.

“Qënkeni budallaqe ju, po ik se ika fare.Legenet e dreqit”- ka shfryrë ajo.

Fatma dhe Aulona ishin të ftuara në emisionin “Zonë e Lirë” ku nuk mund të mungonte një pyetje nga moderatori Arian Çani në lidhje me reagimin e Çiljetës, por të gjithve jua mer mendja që Alban Hoxha ka qënë shkaku.

Çili pse nxhehesh nuk ka asgjë të pranosh se je e dashuruar! 

 

Video: 

Source: lapsi.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *