FOTOT/ Beni, Liliana dhe një grusht i vogël njerëzish: Si është katandisur PD në Vlorë

“Ne ditelindjen e 26 te deges se PD Vlore”.

Kështu shkruan Arben Ristani, që ka postuar fotot e mëposhtme.

Ajo që vihet re, është fakti se PD e Vlorës është katandisur në një grup të vogël njerëzish, që drejtohet nga Arben Ristani dhe Liliana Elmazi.

Këto foto flasin më shumë se çfarëdo gjë tjetër, se përçarjet që kanë future Ristani dhe Flamur Noka në PD-në e Vlorës, kanë dhënë efektin e tyre.

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *