FOTOT/ Berisha: “Fëmijët e mi vuajnë!” Shikoni jetën e tyre të ‘mjeruar’!

I pyetur për prezencën e Shkëlzen Berishës në protestën e Partisë Demokratike, në 18 shkurt, Sali Berisha u përgjigj se “ashtu si të gjithë shqiptarët, edhe fëmijët e tij vuajnë nga kjo qeveri e korruptuar”.

Nga Meksika në Dubai, nga Montekarlo në pistat më të famshme të skive në botë, të veshur me rrobat më të shtrenjta dhe duke i dhuruar njëri-tjetrit dhurata që kushtojnë më shumë se sa paratë që një shqiptar i zakonshëm do të fitojë tërë jetën, këto janë disa foto që ilustrojnë vuajtjen e tmerrshme që po përjetojnë anëtarët e familjes Berisha, si dhe nuset e dhëndrat e tij. Albanian Free Press

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *