Kryeministri Rama flet për  Zharrëzën: Po punojmë për një skemë dëmshpërblimi

“Ndalimin e shpimeve dhe injektimeve të ujit teknologjik, e kërkojnë edhe ata që erdhën në kembë drejt Tiranës, por kjo kërkesë është përmbushur që prej dhjetorit të vitit të kaluar. Prej dy muajsh po punojme per vleresimin e demeve, çka është në përfundim. Banorët kanë kërkuar rivleresim dëmesh dhe qeveria ka qenë dakord me një pjesë të tyre. Kemi folur me kompaninë Bankers për një skemë dëmshperblimi”.

Kjo ka qenë kryefjala e diskutimit javor të kryeministrit të vendit Edi Rama.

Shefi i qeverisë,  nënvizoi  se banoreve u ka ardhur në majë të hundës si pasojë e problemeve që e kanë  rrenjën vite  më parë.

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *