Manjani: Komisionet e vetting-ut pa opozitën, puç kushtetues! 

Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani nëpërmjet “Twitter” është shprehur se Partia Demokratike është opozita politike zyrtare dhe të ndërtosh komisionet e vetting-ut pa të, përveçse poshtërsi politike, është “puç kushtetues”. 

Postimi i Ylli Manjanit në Twitter: 

Ndërtimi i komisioneve të vetting pa opozitën, përveç poshtërsi politike, është puç kushtetues! PD është opozita politike zyrtare!

— Ylli Manjani (@yllimanjani) March 6, 2017

/LAPSI.AL/

 

Source: lapsi.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *