Paralajmërimi Palokës: Në 18 qershor nuk do të ketë zgjedhje

Kryetari i grupit parlamenar të PD, Edi Paloka deklaroi se në 18 qershor nuk do të ketë zgjedhje

Nuk po them që janë bërë palë, disa në fakt kanë qenë palë por disa të tjerë nuk i qëndruan fjalës që na thanë dhe sot nuk po mbajnë atë qëndrim që na thanë. Ndërkohë që protesta jonë ka gjetur mbështetje. Ne morëm mesazh nga kongresi amerikan, mediat ndërkombëtare pasqyruan protestën.

Në mbështetje të asaj që në kërkojmë janë edhe ambasadorët, dje ambasadori i OSBE tha atë që ne kemi kohë e e themi. Pra të gjithë po vijnë aty ku ne kemi qenë prej kohësh dhe sigurisht kjo mbështetje është e nevojshme. Ne kësaj pjese i jemi mirënjohëse dhe do ti shkojmë deri në fund. Nuk do të ketë zgjedhje në 18 qershor, sepse nuk mund të ketë zgjedhje me një qeveri që është e zhytur në krim”, tha Paloka.

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *