VIDEO që ka “çmendur” rrjetin: Çfarë i tha Trump së shoqes?

trumpKjo video ka bërë xhiron e rrjetit, pavarësisht se gjatë transmetimit direkt ndoshta nuk ka rënë shumë në sy.

Donald Trump i afrohet Melanis e cila është e qeshur, i thotë diçka dhe ajo menjëherë vrenjtet.

Shprehja e fytyrës së saj ndryshon totalisht dhe të gjithë, me të drejtë, pyesin se çfarë mund t’i ketë thënë Trumpi asaj.

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *