Video virale: Smartfoni dhe shkallët? Nuk janë kurrë ide e mirë

Të përdorësh celularin, ndërsa zbret me nxitim shkallët, nuk duket edhe aq ide e mirë.

Megjithatë, kjo grua në një qendër tregtare në Kinë e provoi, bashkë me pasojat.

Në pamjet e një kamera sigurie, ajo shihet teksa nxiton të zbresë shkallët, ndërsa në duar ka telefonin. Mjaftoi një hap i gabuar, që ajo
të përfundojë në fund të shkallëve më shpejt, por me siguri edhe me shumë dhimbje.

Source: gazetatema.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *